Хю Хефнър диша прахта на Митьо Пищова, спал едва с 1000 жени

Булевард

26-03-2013, 11:46

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Основателят на "Плейбой" никога не изневерявал на жените си

Хю Хефнър се похвали, че е спал с над хиляда жени през бурния си житейски път. 86-годишният основател на "Плейбой", който се ожени за третата си съпруга Кристъл Харис през декември, твърди, че винаги е бил верен по време на браковете си, но в ергенските си периоди се възползвал максимално от свободата си.

В интервю за новия брой на американското списание "Ескуайър" на въпрос с колко жени е спал той отговаря: "Как бих могъл да знам? Сигурно с над хиляда. Имаше периоди от живота ми, в които бях женен и тогава никога не съм изневерявал. Но си наваксвах, когато не бях женен", споделя Хефнър.

Медийният магнат беше женен за Милдред Уилямс от 1949 до 1959 г., от която има две деца Кристи и Дейвид, и за Кимбърли Конрад, майка на двамата му сина Марстън и Купър, от 1989 до 2010 г. Сега той споделя, че е по-щастлив от всякога с Кристъл и се смята за голям късметлия, че отново е открил любовта толкова късно в живота си.

"Искам оставащата част от живота ми да бъде като сега, много искам да е така", сподели Хефнър. Магнатът имаше множество палави приятелки в имението на Плейбой, а животът му с Холи Медисън, Бриджит Маркард и Кендра Уилкинсън беше показан в телевизионното риалити The Girls Next Door.

Независимо от креватните си постижения, Хю Хефнър направо диша прахта на нашенския Митьо Пищова, който на всичкото отгоре е и доста по-млад. Любителят на "кибапчитата" се хвали, че е вкарал в кревата си над 3000 жени и без да притежава имение като това на Хефнър. Което чисто статистически е доста опасно, тъй като вероятността да си баджанак с Пищова не е никак малка.