Шамара пристава на Станишев и БСП

Политика

26-03-2013, 13:11

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певецът обяви подкрепа за червените на предстоящите избори

Изненадващо или не, един от най-яростните противници на Бойко Борисов - Мишо Шамара, ще подкрепи БСП на предстоящите избори. Това заяви той в социалната мрежа Facebook.

Според рапъра, протестния вот е разбит и нито една от опозиционните партии, които се опитаха да хванат енергията на протестите няма да мине 4% . Както и, че нито един от лидерите на протестите няма в момента потенциала да поведе народа.

"Така оставяме на гербаджии варианта пак да дойдат на власт и да засилят мутро полицейщината си, да арестуват всеки който не ги боготвори и да убият всеки който ги мрази. Дойде време, когато трябва да изберем какво искаме демокрация или диктатура", пише Шамара.

Гласувайте, за когото прецените, аз знам с кой ще се коалирам, категоричен е той.

"Знаете, че съм много откровен човек и винаги заставам на правилната страна дори и да е непопулярна. Знам, че много хора ще ме плюят. Но истината ме изгаря и не мога да стоя на популистки позиции. Като първа цел на борбата ми е да смажем Борисов и да го тикнем в затвора, за да знаят следващите управляващи ако не обичат народа си, то поне да ги е страх от него. 100% БСП няма да се коалират с ГЕРБ, затова ще подкрепя тях. Но ако те се ебават с народа първи ще им скоча в зъбите", завършва емоционалното си изказване певецът.

Това не се е харесало на голяма част от коментиращите неговата позиция, които го обвиняват, че се е продал на Станишев.