Отговорът на Бареков: Изтегляме пловдивското дерби от 17 часа

Спорт

26-03-2013, 15:00

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

ТV7 и News7 правят жест към феновете на Ботев, пускат им мача с Черно море на видеостена

След гневното писмо на бултрасите до БФС, в което бяха намесени и телевизиите TV7 и NEWS7 не закъсня и отговорът на изпълнителния директор на въпросните медии Николай Бареков.

Ето какво съобщение по темата пусна на сайта си TV7:

ТV7 и News7 правят жест към пловдивските фенове. На 6 април, събота, отборът на Ботев (Пловдив) е наказан да играе при закрити вратa мача си срещу Черно море. Двубоят ще бъде излъчен пряко по News7 от 17:00 часа.

Специално за феновете на "канарчетата" пред клубния стадион "Христо Ботев" ще бъде монтирана голяма видеостена, на която те ще могат да гледат любимия си тим. Телевизията и клубът предстои да уточнят точната позиция на видеостената, пред която се очакват хиляди фенове на отбора.

След настояване на феновете на Ботев ТV7 ще промени и началния час на голямото пловдивско дерби срещу Локомотив. По програма то е от 16:30 на 8 май, сряда. Двубоят ще стартира в 17:00, а централната новинарска емисия извънредно вместо в 18:30, веднага след него.

"ТV7 е телевизия, която се вслушва в гласа на хората. Ще преместим началото на телевизионното излъчване, защото феновете са в своето право и ние ще го уважим. БФС обаче трябва да даде отговор защо най-големите български дербита се играят в работен ден", коментира изпълнителният директор на ТV7, NEWS7 и SUPER7 Николай Бареков.