Батков заплаши: Ще измета всички, ако Левски се провали

Спорт

26-03-2013, 20:25

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Газпром" ще дойде в клуба, когато тръгне "Южен поток", казва босът

Босът на Левски Тодор Батков заплаши с масова чиста отбора, ако "сините" не станат шампиони този сезон. Той говори след края на срещата на Европейската клубна асоциация (ЕСА), която се проведе в София, съобщи Sportline.bg.

"Ако се провали тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по модела на Литекс. Да залагаме на наши юноши, които след една година ще бъдат уникално добър отбор. Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Всичко им е платено, в тази ситуация няма друг такъв отбор в България. Чух се с Боримиров. Готов съм на всичко, само мир да има. Илиан Илиев поиска това назначение, те двамата взимат решенията в тима“, каза Тодор Батков.

"Явно много хора чакат само пликчетата от Баждеков, в края на месеца. Всяка година се чудим къде да ги денем младите ни състезатели. Не ги пускаме при мъжете, а те са готови да умрат за фланелката, за разлика от тия, дето я носят към момента! На 5-и април изтича срокът за стадиона. Надявам се да няма проблеми. До края на април ще получим правото за строеж и до 24-и май ще бъдем готови със сектор „А“. Анонс има с „Газпром“. Договор няма. Никога не е ставало дума, че споразумението ще влезе в сила от 01.01. Както вече казах политическата ситуация в страната влияе зле на сделката. Ако има нещо първо ние ще ви кажем за това. За момента всичко върви наред. Резултатите от изборите няма да влошат ситуацията с „Газпром“. Те спонсорират в страни с добър бизнес и силни компании. При тях е заявен интерес от всички големи клубове в Европа, с изключение на Барса и Реал. Имат хората добро отношение към България. За да стане спонсорството на Левски трябва да тръгне с всички сили проектът „Южен поток". Това е истината", добави адвокатът.