Искате нова любов? Подгответе се за нея!

Пловдив Лайф

26-03-2013, 20:59

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Забравете за старите връзки, грижете се за себе си и раздавайте усмивки и любов навсякъде

Идва пролет и всеки от нас иска да бъде обичан. Това е периодът, когато ние искаме да променим и подобрим нещо в нашите отношения, или да срещнем новата си любов.

Как да се подготвим за любовта?

Сексологът Наталия Кобилкина е експерт по връзките, секса и емоционалния свят на жената. Тя твърдя, че за любовта трябва да бъдем подготвени. Ние й вярваме – за това ви представяме нейните съвети:

Да се освободим от всички стари връзки и привързаности. Ако се раздяляме с някого, но продължаваме да мислим за него – това означава, че мястото до нас е заето и новият човек или няма да се появи, или когато се появи ще бъде обвързан. Щом сте се разделили и сте решили, че не искате да бъдете повече заедно – наистина изтрийте всички общи неща, писма, смс, които имате. Изпратете към бившия си партньор една признателност, уважение и благодарност. Ако сте обидени, напишете писмо и помолете за прошка, без да му го изпращате. Освободете се от старите си неща.

Дайте си време да останете сами. Както казват психолозите, след раздяла трябва да останеш сам 10% от времето, което си бил с бившия си партньор. Например, ако сте били 10 години заедно – хубаво би било да останете сами за 1 година.

Събирайте енергия на любов към себе си. Събирайте максимално енергия , докато още нямате човек, който наистина искате. Грижете се за себе си, подарявайте си подаръци, хранете се с хубава храна, забавлявайте се. Имайте хоби, което ви зарежда. Живейте на 100%.

Всяка сутрин избирайте фокус. Важно е да се научим да се фокусираме на това, което искаме да имаме повече в живота си. Например, всяка сутрин си казвам: искам днес да видя 20 красиви жени или 20 мъже облечени в сако, които ми се усмихват. И търси точно това, което искаш да имаш.

Флиртувай. Флиртът е толкова голямо удоволвствие. Да правиш очички, да се усмихваш, да пращащ скри сексуални сигнали.

Всеки ден се запознавай с нов човек. Помни, количеството винаги прелива в качество. Първо се научи да комуникираш, да поддържваш контакт, и чак след това избирай по-качествени партньори. Ходи на всички срещи, където те канят!

Използвай интернет – интернет е една уникална възможност да намериш любовта на живота си! Така че, действай и пробвай!

Помоли Вселената да ти позволи да обичаш и поеми риска за това.Просто от сърце моли всеки ден, че искаш да обичаш и че си готов за това. Изпращай любов на всички хора, които срещаш, вървейки по улицата.

Любовта е винаги готова да се появи в твоя живот. Нужно е само да отвориш вратата за нея!