Драма с Део и Лора! Звездна разлъка

Булевард

27-03-2013, 10:10

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Елена ли ще теши мъката на блондина?

Докато всички покрай шоуто Dancing Stars спекулират гаджета ли са Петко Димитров и Яна Акимова, друг участник е на прага на драматичен обрат в живота си.

След като дълги години бяха сочени за идеална двойка, Део и певицата Лора Караджова са сложили край на своите отношения, научи Bulgariautre.bg от сигурни източници. Не бяха малко тези, които смятаха, че двамата ще стигнат и до сватба. Още повече, че бащата на Лора - Данчо Караджов, в няколко медийни изяви показа, че няма нищо против Део да му бъде зет.

Слуховете тръгнаха преди няколко седмици от Пловдив, където Лора купонясваше сингъл, или по-скоро в дамска компания. В софийските клубове тя също е често засичана, дори на няколко пъти доста опиянена от незнайно какво. Но никога в компанията на своята изгора. Само преди седмица Део акостира на участие Под тепетата, но също предпочете да надига глас и чаши с приятели.

Отношенията на Део и Лора са смразени и едва ли вече ще се появят като двойка, дори и лицемерно пред медиите. Засега обаче и двамата запазват мълчание за бъдещето си.

Видно е, че Део вече има нова обожателка, а именно неговата партньорка в денс шоуто - Елена. Блондинът също не е безразличен към нея ако се съди по излъчените епизоди досега. Така най-вероятно продуцентите на Dancing Stars ще ударят неочакван джакпот с елемент на любов без да се напъват да създават изкуствени връзки като тази на Петко и Яна. Според нашите източници обаче Елена няма нищо общо с драмите във връзката на Део и Лора.