Шофьор удари дете на зебра

Крими

27-03-2013, 12:07

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Момичето е със счупен крак

14-годишно дете пострада при пътен инцидент в Пловдив снощи. Около 21 часа в ж.р.”Тракия” лек автомобил „Ауди”, управляван от 21-годишен мъж от Житница, блъснал на сигнализирана пешеходна пътека 14-годишна. Детето е със счупен крак.

Само за едно денонощие при катастрофи в областта са ранени 13 души.

Четирима пострадаха на кръстовището на бул.”Пещерско шосе” и ул.”Елин Пелин”. Млад шофьор от Смолян при ляв завой отнел предимството и блъснал автобус „Мерцедес”. Пътуваща в леката кола 59-годишна жена е настанена в болница, другите са с леки травми.

Двама мъже и жена бяха ранени около 22.30 часа на кръстовището на бул.”Александър Стамболийски” и ул.”Стефан Стамболов”. Един от пътниците и шофор са настанени в болница.

Трима са с рани и след удар в Скутаре. Около 8 часа на кръстовище в селото лек автомобил при движение с несъобразена скорост ударил чакащия за ляв завой лек автомобил „Форд Мондео”.

Полицията откри друг шофьор, ударил 17-годишен младеж на тротоар и избягал. Пострадалото момче е с травми по тялото. Инцидентът е станал вчера по обяд на бул.”Пещерско шосе” и ул.”Ихтимански проход”. Водачът офейкал от мястото, но след час бил заловен.