Черноморец с проблеми преди мача със „смърфовете”

Спорт

27-03-2013, 15:03

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Вече отшумяват травмите на Георги Терзиев и новото попълнение Тихомир Трифонов

Акулите се завърнаха от Турция и започнаха подготовка за предстоящия мач в края на седмицата срещу Локо Пловдив. За съжаление, както от началото на сезона, така и в предстоящия кръг старши треньорът Димитър Димитров Херо ще се изправи пред трудности с окомплектоването на боеспособен състав.

Вече отшумяват травмите на Георги Терзиев и новото попълнение Тихомир Трифонов, които пропуснаха мача с Касъмпаша. Очаква се те да бъдат на разположение в неделя, но дали ще могат да се включат пълноценно за 90 минути в мача ще покаже тестът преди заминаването на отбора за Пловдив. Юсуф Уатара вече значително е подобрил физическото си състояние след прибирането си от родината си. Той не взе участие в контролата преди няколко дни, за да може да се подготвя за предстоящите двубои от първенството, т.като е основен футболист, на когото се разчита в нападение. Лошата новина е, че Гаел който лекуваше контузия, отново изпитва болки и засега остава под въпрос за гостуването на Лаута. Все пак в оставащите дни до неделя, той има шансове да се възстанови.

Акулите през този сезон не познават успеха, като в изиграните три мача не можаха да спечелят точки. В същото време трябва да се отбележи, че  те имаха за съперници три от отборите, които се борят за място в Евротурнирите и това до голяма степен остави малки шансове дори за частичен успех на бургазлии.