Любо Пенев: Не правете сметки, много е рано

Спорт

27-03-2013, 15:07

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

С Боби не говоря за съдиите, каза селекционерът на България

Националният отбор на България се завърна днес от Дания, където постигна бойко равенство 1:1 на "Паркен" в Копенхаген. На аерогара "София" селекционерът Любослав Пенев говори пред медиите за точката срещу "Червения динамит" снощи и ситуацията в нашата група "Б" от световните квалификации за Мондиал 2014 г. в Бразилия, съобщава Sportline.bg.

"Сметки не правя, не е необходимо на този етап. Не съм доволен от точката. Целта е постигната, но не съвсем, защото не са 6 точки от два мача. Причината са съдиите. Оценявам много добре мача, повече заслужавахме победата. Промяна няма - първи Италия, втори България. Бодуров не е добре, има изкълчване на глезена. Не съм длъжен да говоря с Боби за съдиите. Не е приятно, това не ме радва, но ще продължим да се борим. Не искам да вярвам, че е тенденциозно. Отново сме ощетени, дано не съжаляваме за тези повече от 4-5 точки - то не беше с Италия, с Дания, пак с Дания...", каза Любо.

"Всички отбори са опасни, дори Малта и Армения. Три се борим за баража, но и Малта и Армения са опасни и могат да объркат сметките на другите. Всеки си скача за победа в групата, има още много мачове. Не правете сметки сега, има време. Имаме още 4 мача, нищо не е решено, само че Италия е фаворит и едва ли някой ще ги измести. Комплиментите са изцяло за моите момчета - много изпълнителни и сериозни", добави той.