Кой е къртицата?

Булевард

28-03-2013, 07:01

Снимка:

ТВ7

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Един от 19-те участници ще действа подмолно

"Къртицата", най-мащабният риалити проект на ТВ7 стартира вчера, участниците бяха събрани без предупреждение, неочаквано от работните си или други места.

Николета Лозанова например бе вдигната от масата, докато вечеря с приятелка. Тя не можа да повярва и й трябваха 2 обаждания по телефона въпреки разрешеното едно. Първо тя звънна на продуцента и водещ на шоуто Андрей, а после на благоверния си Валери. И пак не вярваше на очите и ушите си. След като й стана ясно, че трябва да тръгва ще не ще, тя последва екипа без багаж и специален грим, точно както всички останали.

Затворени в клетки и транспортирани с мотокари (гордаста на соц производството),

състезателите бяха събрани в изоставено хале, за да участват в церемонията по избирането на къртицата в шоуто.

Къртицата ще бъде този, който трябва да саботира всички игри и да играе сам за себе си. Той обаче трябва да се пази от разкриване и да остане в тайна. Никой не знае кой е той, освен двама човека в шоуто и самият той.

Всеки трябваше да отвори плик, а камеите зорко следяха реакциите му.

Още в началото Рут, която уж не понасяше Азис се оказа клетка до клетка със "славея" и веднага се "подаде" на чара му.

Божидар Искренов, наричан за по-кратко "Гибона" пък искал женички в хотела от продуцентите преди началото на играта.

В крайна сметка всички отвориха пликовете и така кой е къртицата стана ясно, поне за самия него. От сега на татък, той трябва да опази това в тайна и да трупа пари, проваляйки игрите на останалите състезатели.

Зрителите също имат за задача да разкрият къртицата в шоуто и да спечелят 5 хиляди лева.

Кой ще победи в най-мащабното риалити и ще си тръгне с наградата от четвърт милион лева? Ще успее ли Къртицата да заблуди съотборниците си или ще бъде разкрит? Всичко това предстои да разберем в първия сезон на "Къртицата" по TV7.