Гладиатори - първото състезание в "Къртицата"

Булевард

28-03-2013, 09:02

Снимка:

ТВ7

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Кал, огън и вода в първата мисия

Първата битка в "Къртицата" раздели участниците на два отбора. Те не се състезаваха помежду си, а срещу предателя, в лицето на къртицата. Въпреки това отборите бяха разделени, единият изцяло от звезди, а другият от "простолюдието".

Отборите тръгнаха в отделни трасета – разделени на два тима от по трима мъже и три жени. Един от мъжете трябваше да бъде теглен от съотборниците си върху дървена шейна, а жените бутаха отзад.

Целта - да стигнат до тухлена стена, която да съборят за максимум 10 минути и да преминат отвъд. Дори секунда повече от обявеното време можеше да провали участниците.

Отборът на известните беше в състав: Деян Донков, Николета Лозанова, Кирил Ефремов, Гибона, Рут и Жени Калканджиева, а този на редовите граждани - Михаил, Любо, Тодор, Марина и Велислава.

Благодарение на боксьорските си умения, Деян Донков успя да събори с лекота тухлена стена. Кал, огън и силна водна струя – това бяха само част от елементите, спъващи отборите по пътя им към наградата – 10 хил. лв. Отборът на звездите успя да прибави сумата по сметката на участниците.

Много по-бързи обаче бяха простосмъртните, които взеха трасето и преминаха през съборената от Тодор Бакалов стена за 3 минути, докато на звездите им отне цели 8 минути за да се справят с изпитанието. 

На "нежната" Николета й прилоша след състезанието и тя получи "Спешна медицинска помощ" в линейката. После се оказа, че "ще живее" (както съобщи медицинското лице) за нещастие на Алисия.

Чак тогава всички имаха удоволствието да влязат в базата която ще обитават заедно 3 месеца заедно и да огледат обстановката.

Вижте как изглежда базата от вътре тук.