Баскетболният "Черноморец" в харлем шейк видеото на Румънеца и Енчев

Бургас Лайф

29-03-2013, 06:10

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Хитовият дует засне клипа в Бургас и го обяви в подкрепа на уволнения пловдивски учител

Целият състав на баскетболния "Черноморец" и изкусителната Мис Бургас 2011 Вирджиния Аврамова станаха част от новото парче на Румънеца и Енчев в духа на Харлем шейк.

Сингълът на хитовото хип-хоп дуо носи името и на собственото им заведение в Бургас - Da Club и е в подкрепа на уволнения пловдивски учител Христо Данев. 

Компания на момчетата прави изкусителната Мариета, която поема вокалите в парчето. Във видеото е монтирано и част от клипчето, което докара Данев до безработица. 

"По всички краища на земята се интерпретират и снимат любителски видеа на харлем шейкове. Страшно му се изкефихме и решихме, че това може да е част от наш проект "Да Клуб",  разказа Румънеца. В началото дуетът мислел за забавление да снима клип с танца, който да качи в интернет, но после решили, че именно това ще е в основата на новото видео.

"Както си пътувахме за Бургас - ей така, в колата ни хрумна да снимаме клип в морския град. Веднага се обадихме на режисьора Bashmotion. Идеята за клубен Харлем шейк толкова му допадна, че още на следващата сутрин беше в Бургас със снимачен екип", споделят изпълнителите. 

Само за няколко часа приятели и познати организирали всичко около снимачния процес -дрехите, участниците, сред които баскетболния отбор на "Черноморец" и красавицата Вирджиния Аврамова, която грабна "Мис Бургас" 2011.

"Едни от най-интересните образи в клипа са на баба с пазарска торба и монтьор, който "полудява" е става целия в масло", разказа Марио Ангелов, който организира участията на дуото.

Двамата музиканти застанаха плътно зад Христо Данев и призоваха учителят да бъде върнат на работа. Именно затова и видеото е посветено на него, макар скандалът да гръмнал след като клипът вече бил сниман. "Взехме този случай присърце", категоричен е Енчев. Според него няма нищо лошо през свободното си време ученици да се забавляват по този начин.