Двама нападатели на проби при акулите

Спорт

29-03-2013, 12:37

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За разлика от предишните няколко мача, Херо ще може да ползва повечето от своите титуляри срещу Локо

Двама атакуващи футболисти пристигнаха в отбора на Черноморец. Те са препоръчани от мениджър, който отдавна работи с бургаския клуб, но въпреки това ще преминат пробен период. Информацията за тях засега е оскъдна, но се знае че са африканци и са перспективни млади играчи.

След напускането на няколко ключови футболисти, бургаския тим изпитва остра нужда от нападатели. Към двама от тях Гаел Нлундулу и Исуф Уатара има и сериозен интерес от чужди клубове и няма да е учудващо, ако след края на сезона те поемат към други отбори.

В същото време Черноморец проведе последна тренировка в Бургас преди заминаването за Пловдив утре. За разлика от предишните няколко мача, наставникът Димитър Димитров ще може да ползва повечето от своите титуляри. В отбора след контузии се завръщат Георги Терзиев, Тихомир Трифонов и Лъчезар Балтанов. Уатара вече е в добра кондиция и също е в групата за мача. Единствено Гаел ще отсъства поради разтежение, получено по време на контролата с Касъмпаша в Истамбул.

Акулите предвиждат една тренировка утре след пристигането си под тепетата, като най-вероятно тя ще бъде на терена на стадион Пловдив.