Мая Манолова, Менда Стоянова и Корнелия Нинова окупират "Факторът Кошлуков"

Общество

29-03-2013, 13:50

Снимка:

TV7

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов ще разкаже за битките в дясно

Тази събота „Факторът Кошлуков” става арена за женски политически сблъсъци, ефирът на TV7 ще нажежи до червено предизборните страсти.

В познатия си ударен стил парливата уста на БСП - Мая Манолова ще въвлече зрителите в новите си битки.

Социалистката ще каже и дали й липсват горещите спорове в парламента, готови ли са червените с листите и как тя самата се готви за надпреварата в родния Кюстендил.

В разпален спор по темата „Предизборна икономика” на кръглата маса ще седнат Менда Стоянова от ГЕРБ и Корнелия Нинова от БСП.

За предизборните нагласи Емил Кошлуков ще разговаря с доц. Антоанета Христова от БАН, доц. Румяна Коларова от Софийския университет и Емил Георгиев от Института за модерна политика.

След множеството скандали вдясно пък лидерът на СДС Емил Кабаиванов ще запознае зрителите с настроенията в синия лагер след намесата на Върховния административен съд в делата за предизборното представителство на СДС.

Той ще разкаже за подготовката на партията за изборната битка и за новите й лица. В дискусия с водещия Емил Кошлуков Кабаиванов ще представи и своята теза за това има ли все още бъдеще за синята идея и какви са шансовете на десните за влизане в новия парламент.