Марешки обещал над двойни премии за бой срещу Черноморец

Спорт

29-03-2013, 14:24

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Надяваме се с добри игри да го накараме да си промени решението за оттегляне, призна Генов

Босът на Локо (Пд) Веселин Марешки е обещал повече от двойни премии на човек при евентуална победа над Черноморец в неделя. Това разкри на днешната си пресконференция треньорът на черно-белите Стефан Генов.

Ето какво каза специалистът:

„Чака ни не лек мач срещу добре подреден и организиран отбор, какъвто е Черноморец. Имахме възможност да наблюдаваме два от мачовете им. Знам, че имат кадрови проблеми, но тези, които ги заместват, се представят добре.

Ние също имаме проблеми. Мечечиев и Стамов отпадат твърдо, а за Котев и Марков ще изчакам до последния момент.

Очаквам победа от моя отбор. Това се явява ключов мач и при успех ще увеличим точковия актив, така че се надявам да направим всичко възможно, за да спечелим.

Четирите загуби поред на Черноморец не се дължат на слаба игра, а на лошо стечение на обстоятелствата. Срещу Левски и ЦСКА бургазлии в никакъв случай не стояха по-лошо от съперниците си. Играят много дисциплинирано и затова очаквам доста оспорван мач.

При всички положения, на футболистите не им е безразлично какво ще стане с отбора след края на сезона. Засега всичко е точно. Преди два дни г-н Марешки обяви премия малко повече от двойната. Не е казал окончателно, че си тръгва. Да се надяваме, че може да си промени мнението.

Може би и от нас ще зависи – ако го радваме с добри резултати. Така че ще направим всичко възможно да съберем колкото може повече точки и да направим по-добро класиране”.