Левски връща Пелето другата седмица

Спорт

29-03-2013, 16:39

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Изяснихме си отношенията, заяви Илиан Илиев

Треньорът на Левски Илиан Илиев призна, че е много вероятно Станислав Ангелов да бъде върнат в първия отбор още другата седмица.

Както е известно, Пелето беше пратен да тренира самостоятелно, заради реплика към треньора си при смяна по време на резила 0:0 с Монтана в София. Освен това ветеранът е недолюбван от съотборницте си, начело с Христо Йовов и Владимир Гаджев, което внася напрежение в съблекалнята.

"Може да върнем Станислав Ангелов още другата седмица. Със Станислав сме си изяснили отношенията, но не искам да говоря за това сега, тъй като акцентът би трябвало да бъде върху мача с Черно море. Единственото неприятно нещо, което се случи в паузата, бе контузията на Влади Гаджев в националния отбор. Ако теренът във Варна е лош, ще трябва да играем по-директен футбол, а не да разиграваме много топката. Не очаквам да ме освиркват феновете, но не знам за кои питате – за нашите или тези на Черно море. Разбира се, че чувството е по-специфично тъй като съм израснал в Черно море. Така се чувствах и когато идвах на Герена", добави той.