Радуканов: Няма как да подценим Миньор

Спорт

29-03-2013, 19:30

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Марсиньо готов за игра, Станко Йовчев аут

Милен Радуканов е убеден, че неговят ЦСКА няма да подцени Миньор Перник в престоящия мач между двата тима на "Армията" тази неделя.

"Подобряваме се тактически и физически. Всичко ще се види на терена. Уважавам всички противници и ще подходим уважително към отбора на Миньор. Знаем за техните проблеми, но въпреки всичко виждате, че продължават в първенството. Няма смисъл да говорим за мотивация. За нас е важно да подходим уважително и да спечелим този мач. Направи ми впечатление, че започнаха плахо в мача срещу Литекс, но второто полувреме бяха равностойни. Не трябва да има никакво подценяване.", каза Радуканов.

"Марсиньо води пълноценна подготовка и е на наше разположение. Готов е да влезе в групата. Спас Делев имаше малко проблеми, беше болен два-три дни, но от вчера е налице и се надявам да е готов за този мач. Само Станко Йовчев няма да играе тази седмица, няма и да работи. Утре ще решим каква ще е групата. Важни мачове ни предстоят през три дни. Всички ще играят в предстоящите мачове и с никого не се водят специални разговори", добави треньорът на ЦСКА.