5 неща, които те правят неустоима

Пловдив Лайф

29-03-2013, 21:12

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Запознай се с полезни тенденции за грим, коса и нокти

Те са забавни, закачливи и феноменално лесни за постигане. Запознай се с пет тенденции грим, коса и нокти, създадени за вас от kifla.bg!

 

Поп-арт устни
Червилото в цвят мандарина или фуксия е страхотно и супер актуално. Но ако искаш да привлечеш внимание и да обръщат глави след теб, използвай и двата цвята… едновременно! Нанеси върху устните си розовия цвят, а оранжевият сложи в центъра им, за да имаш този двуцветен имидж от ревюто на Холи Фултън.

Коса на вълни
Възродената тенденция от 80-те сега е много по-фина. Става въпрос за ивици мини вълни, които лесно се постигат с релефна преса, целта е да направиш с нея само няколко произволни кичура, а не цялата коса. Смесването на естествената форма на косата ти с мини вълни, създава интересна, секси, многотекстурна визия, която е мега шик за пролетта.

Божествена кожа
Освен блясъка на кожата, тази година използването на хайлайтер на скулите, дава визия на супермодел. Според гримьора на Dior, Рики Уилсън, отразяването на светлината в тази зона създава илюзията за по-повдигнати скули, особено когато го съчетаеш с матиращ фон дьо тен. Перлено бели пигменти стоят най-добре върху светла кожа, а прасковени и бронзови продхождат на всички останали.

Ярко сини очи
Синият грим е фаворит сред сенките за очи. Почти всичките му тоналности присъстваха на пролетно-летните модни дефилета, като вариантите за грим също бяха различни. Някои гримьори пресъздадоха върху очите на моделите омбре тенденцията, преливайки от синьо към тюркоазено и зелено, други заложиха на тъмните му тонове, оформяйки страхотен опушен грим, а трети се довериха на класическото синьо.

Бонбонени нокти
Пастелите се завръщат за пролетта, но този път без сладникавия си полупрозрачен ефект. Сега ноктите са по-плътни. Както при мат червилото, техният наситен, непрозрачен ефект се набива много повече на очи. Ето няколко свежи нюанси, с които можеш да експериментираш: мента, шербет, жълто, лавандула и чисто бяло.