Фулъм взима трети българин в отбора?

Спорт

30-03-2013, 10:15

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Ники Михайлов може да стане съотборник на Бербатов и Манолев

Ръководството на Фулъм обмисля привличането на трети българин в отбора. Става въпрос за вратаря на българския национален отбор Николай Михайлов. Стражът на холандския Твенте е в полезрението на Котиджърс още от зимата. През зимния трансферен прозорец обаче намирането на нов вратар не беше приоритет за Фулъм, докато сега вече е.

Мениджърът Мартин Йол е поискал от шефовете да бъде купен нов класен вратар, тъй като в скоро време отборът ще се лиши от услугите на титуляря Марк Шварцър. Австралиецът е вече на 40 години и след края на сезона ще окачи бутонките на пирона.

През януари пред подпис с Фулъм беше холандският национален вратар Маартен Стекеленбург, но в последния момент трансферът се провали. Михайлов отново е влязъл в полезрението на Йол след отличната му игра в мача Дания - България.

Михайлов вече заяви, че след края на сезона твърдо напуска Твенте. Ако вратарят подпише с Фулъм, той ще стане третият българин в отбора, чийто капитан е Димитър Бербатов, а отскоро негов съотборник е и Станислав Манолев.