Не му задавай тези въпроси

Животът

30-03-2013, 13:07

Снимка:

kifla.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Има неща, които не е нужно да знаеш. Пък и да си наясно – толкова по-зле

Контролирайте женското си любопитство. Има въпроси, които никога не бива да питате един мъж. Причината – ще си спестите неудобни ситуации и няма да предизвикате чувство на контрол – нещо, от което мъжете се страхуват.

По-важният въпрос в случая е дали мислиш, че цифрата на жените, с които е спал, ще продължи да се увеличава, след като те е срещнал, уточняват от kifla.bg.

 

1. С колко жени си спал?
Наистина ли искаш да знаеш? Независимо каква е цифрата, ще започнеш да се сравняваш с всички онези други жени и накрая всичко ще свърши зле. Ще започнеш да си самовнушаваш, че съм правил по-добър секс с други жени. Ако един мъж се пошегува и каже „ти си ми първата“, пак няма да си доволна и а) ще решиш, че е загубеняк; или б) ще намериш начин да се сравняваш дори с ръката му и ще продължиш да се чувстваш зле. Освен това този въпрос е глупав и заради факта, че мъжете ще излъжат – те или ще кажат по-малка цифра, за да не изглеждат женкари, или ще завишат бройката, защото това е от онези неща, за които обичат да послъгват. По-интересният въпрос, който трябва да си зададеш е дали: каквато и да е цифрата на бройките му преди да се съберете дали ще се увеличава докато сте заедно…

2. Ако трябваше да спиш с една от приятелките ми, коя щеше да избереш?
Аман от женски глупости! Защо по дяволите трябва да спя с една от приятелките ти? Това научен експеримент ли е? Да не би онези мъже в бели престилки да имат нужда да наблюдават различни размножителни навици и аз да съм опитното зайче? Или пък извънземните са дошли, затворили са ни в тяхната зоологическа градина, където ние трябва да се сьвкупяваме едни с други, за да продължим човешкия род на Марс? Добре, ако ситуацията е такава, ще спя с приятелката ти Мария. Не, защото искам, а защото смятам, че тя може да бъде полезна за човечеството. Видя ли? Въпросът ти ме стъписа и почнахме да се караме. Отивам да гледам телевизия.

3. Мислиш ли, че тя е красива?
Кой? Малкото момиченце, което държеше цветята на сватбата на братовчедка ти? Да, тя е същинска кукла. Секс бомбата, която братовчед ти твърди, че му е съученичка? Не! Дори бих казал, че има лош вкус за обувки. Мила Кунис? (За съжаление, не беше на сватбата, но щеше да бъде много хубаво. Представям си как съм на обяд в заведението до работа, обръщам се и виждам Мила Кунис… отплеснах се). Тя е хубава, но не е 3а мен. Звучи много простичко, нали? Грешка. Ти обаче пплескваш всичко и изведнъж казваш, че малките момиченца не са толкова сладки, шаферките са много секси, а горката Мила Кунис е грозна. Не е честно спрямо никого (особено към Мила). Още една погрешна стъпка и ще развалиш всичко. Направи ми услуга – когато ти се иска да зададеш този въпрос, приеми, че мислим като теб.

4. Дебело ли ми е дупето в този панталон?
Знам, че е клише, но този въпрос е тук, защото нито един друг не ни побърква толкова, колкото него. Какво искаш от нас? Ако кажеш „не“, в очите й виждаш недоверие (дори когато не лъжеш). Ако кажеш „да“, жената се цупи, защото я мислиш за дебела. А не е тя дебела, дупето й е дебело в този панталон. Иначе е като на Ирина Шайк! Причината да мразя този въпрос е, че не знам как да му отговоря дипломатично. Мъжете сме програмирани така, че когато чуем въпрос, на който може да се отговори с „да“ или „не“ да отговаряме с „да“ или с „не“. В разгара на разговора изобщо не ни хрумва за трета опция като „Дупето ти не изглежда голямо, но кройката на тази пола не е за теб“. Обикновено ние сме уморени, жадни, ревнуваме от бившия ти, а сега единственото, което искаме, е да ни оставиш да изиграем на спокойствие една игра на Angry Birds. Затова промърморваме само едно „Да, малко“.

5. За какво си мислиш?
Не е за приятелката ти Мария. Всъщност, през по-голямата част от времето просто си стоя. Затова, ако ти кажа „нищо“, значи е вярно, не крия нищо от теб. Ние наистина не сме си мислили за нищо. Но познавам някои мъже, на които понякога им се е случвало да мислят за Натали Портман или Миранда Кер. За спорт или за това какво ще вечеряте, или как пещерните хора са топлили краката си, преди да измислят чорапите. И да, разбира се, мислил съм си и за теб. Заклевам, се. Изобщо не я харесвам. Тя има странни рамене.