Координаторът на Кунева в Пловдив: Не сме обещавали постове

Мисия Пловдив

30-03-2013, 16:21

Снимка:

Меглена Кунева

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Каназирева напуска Кунева

Не е важно кой ще води листата и кой ще бъде депутат, твърди д-р Димитър Шишков

Многократно сме казвали, че постове не са обещавани и не са раздавани на никого. Ръководството на „Движение България на гражданите” в Пловдив-град нееднократно е заявявало, че не работи за партията единствено в името на поста „депутат” в 42-то Народно събрание, се казва в изявление на д-р Димитър Шишков, координатор на политическата формация за Пловдив.

Съобщението бе изпратено до медиите в отговор на новината за изненадващото напускане на Дани Каназирева, областният координатор на Движението за Пловдив.

Ние смятаме, че не е важно кой ще води листата и кой ще бъде депутат. Важното е дали този човек има имидж пред обществото и качества да защитава интересите на гражданите като цяло, се казва още в съобщението на останалия верен на Кунева д-р Шишков.

Това, че не си начело на дадена листа не означава, че не можеш да продължиш да работиш за съгражданите си и няма да бъдеш по-малко полезен за града си.

Най-важният въпрос сега пред всички партии, в това число и на „Движение България на гражданите” е как да помогнем на хората и да спасим България.

Координаторите на „Движение България на гражданите” за Пловдив-град застават изцяло зад решенията на Националния съвет и лидера Меглена Кунева в избора на лицата, които ще оглавят листите по райони, гласи финалното изречение на ответния удар срещу решението на Каназирева.