Мишев НЕ развя байрак на Сватбата

Спорт

30-03-2013, 17:26

Автор:

Пламен Димитров

Всичко от Автора

Ивайло Стоянов и асистентът му Веселин Мишев трябва да влязат в клуба "Ахмед на квадрат", веднага!

Те са международни футболни съдии. Има мъже в черно. И те са в черно, но дали са мъже? Днес те се изгавриха с футбола по време на мача Черно море - Левски във Варна. Едва ли е нарочно, явно толкова си могат. Те бяха най-псуваните хора из цялото Черноморие днес. Те са Ивайло Стоянов и асистентът му Веселин Мишев. 

Морето на Гонзо и Левски на Илиан Илиев изиграха едно истинско дерби на "Тича". Покварено от надуващия свирката и НЕвдигащия флагчето. Защо Мишев НЕ развя байрак на Сватбата при гола на "сините" в 13-ата минута? Базил де Карвальо и Рене Михелич на метър зад отбраната на Черно море. Повторенията го показаха, още при самата ситуация бе кристално ясно, че е така. А Веско се весели на тъча с ръце долу, пуснати покрай шортите. Неговата веселба и на Сватбата тихата уста, вбесиха Гонзо, "Тича", половината страна...

През втората част имаше съмнения, че вратарят на Левски Пламен Илиев е играл с ръка извън пеналта си. Видя се, че не е така. Тук Мишев е невинен. Но само заради първата ситуация при гола си заслужи критиките. Все пак бе избран за най-добър асистент за миналата година. Опитен е, показвал е много пъти, че го бива. А днес така да се изпусне в шортите...

Ако Веско Мишев се изложи, то Ивайло Стоянов свири така, че е задължително някъде в този момент вече да чупи свирката, да сдава екипа и да забрави за съдийството. Да сменя професията това момче. Стилист може да стане, ако съдим по прическата му. Сватби да организира, каквото ще. Само да не се занимава повече с футбол, че е скандален.

Хубавецът вдигна осем жълти картона, но се скри и не изгони първо Мирослав Манолов, а след това и бека на Морето Сашо Александров. Двойникът на Дани Алвеш си плачеше за душовете в началото на втората част, ама няма мъже в черно, няма кой да го прати в съблекалнята. Като цяло варненци така наточиха секирите, така ги използваха, че поне двама на Гонзо трябваше да не завършат мача. Помощникът на Георги Иванов Ивайло Петров-Пифа обаче бе пратен на трибуните. Евала, Сватба, мъж си та дрънка! Да се беше направил на такъв и на някой от домакините на двата тима. И администраторите изгони, но Миро и Сашо - не!

Стигаме до продължението на мача, когато Жоао Силва бе повален в наказателното поле на Черно море. Кристална дузпа за Левски! А Сватбата пак тиха... Скандални! Неадекватници! Страхливци! Такива бяха Ивайло Стоянов и помощникът му Веселин Мишев на "Тича" днес. И трябва да влязат в клуба "Ахмед на квадрат". Веднага! Стига вече съдийски безумици. Да свирят тези, които могат. Повярвайте, все още има такива у нас.