Котките могат да лекуват

Животът

31-03-2013, 10:06

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Мъркането лекува

Сигурно вече сте чували че котките лекуват. А дали сте го изпитвали? Трябва да си вземете котка, за да разберете.

Аз напоследък не съм най-големия котколюбец, но пък винаги наоколо се намират представители на това мъркащо съсловие, които не могат да се оплачат.
Та, темата дали котките лекуват ми хрумна докато лежах и пъшках. И котката доволна, че сме я пуснали вътре дойде да ми мърка. А аз се чудех дали ми е благодарна за грижите, дали иска да се навре на топло или има други користни мисли... с една котка никога не можеш да си наясно. Но котката дойде и легна на мястото, където исках да си слагам компрес.

Лежах и си мислех, сега трябва да си направя компрес от черен пипер и някакъв алкохол или пък да стана да видя какво ще каже доктор Гугъл. Какво да правим в България така се лекуваме – с експерименти. Обаче тъй като така и не можах да стигна по далече от леглото, получих компрес от котка. И да ви кажа, кашлицата ми се облекчи, затоплих се и определено имаше някакъв смисъл от грижите на тази мъркаща медсестра.

А по-нататък, като дойда в кондиция, ще ви кажа, ако си гледате котка какви вълшебства в медицината може да очаквате от нея.