Националите на Ботев остават резерви в Монтана?

Спорт

31-03-2013, 12:17

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Домакините ще пробват да хлъзнат Мъри и компания, както направиха това с Левски

Днес от 14 часа Монтана посреща Ботев Пловдив в мач от 19-ия кръг на "А" група. За първи път от началото на пролетния полусезон на стадион "Огоста" нямат кадрови проблеми, с изключение на трайно контузения Виктор Дениран.Очаква се новият наставник на монтанци Стойчо Стоев да заложи на състава, спечелил точка като гост на Левски в предишния кръг.

В същото време колегата му в Ботев Станимир Стоилов възнамерява да остави сред резервите национала Веселин Минев. Неговото място на левия бек ще заеме Артур Енрике. Минев е изморен от двата двубоя с Малта и Дания и ще му бъде дадена почивка. Според лекарския щаб на канарчетата бранителят имал и предпоставка за контузия.

На пейката ще седне и Тодор Неделев, който по традиция при гостуванията на тежки терени е резерва.

В Ботев (Пд) се надяват да продължат инерцията, набрана преди паузата в първенството и да постигнат победа при днешното си гостуване край Огоста.

Треньорът на пловдивчани Станимир Стоилов ще избира титулярния състав с оглед на евентуалните влошени атмосферни условия. Мъри ще заложи на схема 4-2-3-1. Атаката ще води голмайсторът Иван Цветков, а от втора позиция ще напада Мариян Огнянов.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

МОНТАНА: Хр. Илиев, Дечев, Лахчев, Личков, Михов, Д. Илиев, Брахими, Ил. Илиев, Златинов, Костадинов, Мирасема

БОТЕВ (ПД): Стаховяк, Христов, Спрокел, Грънчаров, Енрике, Галчев, Иршак, Дяков, Огнянов, Виейра, Цветков

Резерви: Андонов, Рахов, Перейра, Минев, Неделев, Педро, Костов, Павлов