Добрич щял да плува във вода, ако загубите по трасето били 80% (СНИМКИ)

Мисия Добрич

31-03-2013, 14:12

Автор:

Dobrichutre

Всичко от Автора

Протестиращите вече си мечтаят и за Уго Чавес

И днешният протест в Добрич доказа, че с всеки следващ броят на участниците намалява. Организаторите му обясниха това с промяната в часовото време.

Около 50-тина души заедно с любопитните преминаващи оформи групата на протестиращите пред храм "Св. Георги" в Добрич.

Пепа Рашева, един от водачите на гражданския протест в града, подчерта, че няма да бъдат подкрепяни никакви платформи на партии. Ще бъдат създадени възможности за обществени дискусии. Днес мотото бе - "Битката срещу свръхнаглите за защита на България продължава!"

"Според ВиК – Добрич, цената на водата в града  била висока, защото имало над 80% загуби на вода! Вярвате ли в това?! Ако е така Добрич ще плува във вода", заяви Рашева. Затова протестиращите искат финансова ревизия с граждански контрол от техни специалисти.  

Плакатите с послания, бяха същите както и преди: "България я ограбват отвътре и отвън", "Заедно да спрем ограбването", "Улицата ще ни спаси", "Заедно сме силни".

От сега малцината протестиращи обявиха изборите  за нелегитимни! "Писна ни от фалшиви "избори" и партии, които работят срещу корупционни такси", допълни Рашева Иначе, щели да наблюдават процесът на гласуване на 12 май.