ВМРО зове: Без деление на протестиращите!

Мисия София

31-03-2013, 19:39

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

За пореден път воеводите водиха протеста си с обърнати знамена

За пореден път ВМРО събра членове, симпатизанти и представители на граждански сдружения на протест с обърнати знамена срещу монопола на властта.

Протестиращите преминаха от Съдебната палата в столицата до площада между Министерския съвет и Президентството. Шествието премина под звуците на патриотични песни и традиционно беше водено от младежи с тъпани, облечени в народни носии.

Възникна скандал между протестиращите от различните фракции, който за щастие бързо беше овладян.

В тази връзка зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки обяви, че не бива да има делене на гражданите.

"Целта ни е една и трябва да протестираме заедно, за да я постигнем", заяви той.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов напомни мотото, което седи и на българското народно събрание - Обединението прави силата.

"Когато сме единни, сме по-силни. Имаме едни искания и не бива да се делим", категоричен бе той.

"Борбата на ВМРО срещу монополите има дълга история, още от 2006 г. ние събирахме хората в протест срещу грабителската политика на енергийните монополисти", напомни Каракачанов.

Протестиращите заявиха отново своята подкрепа и за несправедливо обвинените момчета за взрива в Сандански, които все още са под арест.

"С нас са клуба на мотористите "Велика България",  Елена Ваташка с привърженици на футболни отбори, хората от "Орлов мост", "Народно социално движение" и много граждани. Благодаря ви, че сме заедно – обединени в борбата за спасение на България", каза в заключение Красимир Каракачанов.