Седмицата - Въздишка на облекчение

Хороскоп

31-03-2013, 23:21

Снимка:

sofia.utre.bg

Автор:

Eлена Пенчева

Всичко от Автора

Общуването ще ни носи важни сведения, липсата на които до момента е възпрепятствала делата и инициативите ни

 

Умората и изтощението от предходната седмица ще повлекат крак в настоящата, но пък най-трудното мина, така че можем да я посрещнем с въздишка на  облeкчение. Още в понеделник ще почувстваме постепенно подобрение на обстоятелствата около нас, което ще ни даде възможност да придвижим много неизяснени въпроси от последните дни. Специално внимание ще изискват все още ситуациите засягащи финансовите средства, тъй като са възможни непредвидени разходи, а и стари задължения могат да напомнят за себе си. Ако не желаете да си навличате излишни проблеми би било добре да се въздържате от финансови операции, сериозни покупки, както и да взимате и да давате пари на заем.  

Луната е намаляваща, а в средата на седмицата настъпва последната и фаза, което не благоприятства начинания касаещи мащабни проекти и житейски промени. Но пък периода е благоприятен за установяването на полезни връзки. Нови интересни запознанства ще ни дадат възможност да разширим приятелския си кръг. Общуването също така ще ни донесе важни сведения, липсата на които до момента е възпрепятствала делата и инициативите ни. Така ще можем да се заемем с онова което сме отлагали по една или друга причина.

В личните взаимоотношения все още съществува напрежение, което заплашва стабилността им. Особено там, където единия или и двамата партньори не виждат перспективи за развитието на връзката. Това разбира се не означава че такива не съществуват, затова ако не желаете да скъсате окончателно взаимоотношенията си с човек на когото държите избягвайте грубото поведение и резките постъпки и решения, особено когато те са мотивирани от ревност и необуздана страст. Към възникващите сега романтични увлечения също трябва да подхождате изключително внимателно. Силното физическо привличане може да стане повод, но не и причина за възникването на дългосрочна, устойчива и хармонична връзка.

До края на седмицата Меркурий ще излезе от ретроградната примка, достигайки до градуса в който започна обратното си движение в края на февруари. Вероятно някои ситуации възникнали тогава ще се повторят, но вече с нов смисъл и съвсем различна провокация, породена от променените през последните пет седмици представи. Информацията която в миналото е липсвала или е била погрешно представена/възприета сега вече е налична, благодарение на което можем да вземем окончателни решения по някои ключови за последните месеци въпроси. Тайни и добре прикрити факти също ще излязат на повърхността и допълнително ще обогатят представите ни за обективната реалност и обстановката с която ще трябва да се съобразяваме през следващите месеци.

Успешна седмица!