Дичо си намери трима двойници (СНИМКИ)

БГ Музика

01-04-2013, 12:25

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ще се снимат заедно в клип

Дичо откри три сродни души на финала на конкурса за свой двойник. Въпреки, че трябваше да бъде избран един финалист от обявения преди месец конкурс с награда заснемане в клип и почивка в хотела на певеца в Синеморец, Дичо се спря на трима победители.

Оказа се, че и тримата финалисти - Бисер Петков, Мирослав Радев и Георги Георгиев не само външно напомнят на изпълнителя, но имат сходни с неговите хобита, на приблизително еднаква възраст са, всички живеят в София, а двама от тях носят зодията на Дичо – стрелец.

Георги се занимава с йога и бокс – две неща, по които и Дичо е запален, Бисер е майстор в готвенето, занимава се с ресторантьорство, обича рок музика и има красива жена, а Миро, макар и не музикант по професия, е много музикален и умее да свири на бас.

В първия тур кандидат двойниците трябваше да се представят, във втори – да изненадат с нещо Дичо, а в трети да се обсъди външната им прилика с певеца, включително стила на обличане.

Във втори тур Бисер поднесе на Дичо направена от него торта, наподобяваща тази, която Дичо сервира на Карина на всеки Свети Валентин, Миро акомпанира на бас парчето "100 години", докато Дичо свири на китара и пее, а будистки настроеният Георги подари на певеца рядък чай и съдове за ритуалното му приготвяне.

В трети тур журито, съставено от медии, Дичо и Карина, бе единодушно, че бижутерът по професия Бисер има най-ярка външна прилика с певеца.

Парчето, в чийто клип ще се появят и тримата двойници на Дичо, е в работен вариант и много скоро ще бъде оповестено.