Бързо под юргана! Хотел си търси "поспаланко"

Животът

01-04-2013, 13:47

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Какъв хотел само - 355 метра!

Кандидатът ще преспи във всяка от 35-те стаи на хотела в Хелзинки, ще му носят и безплатен чай

Хотел в Хелзинки търси "професионален поспаланко", който да изкара 35 дни в него и да тества стаите и леглата му, пише в. "Daily Mail".

 

Кандидатът трябва да владее английски и финландски, а няколко думи руски също няма да са излишни. Избраният кандидат сред 600-те, които са подали вече заявление за работата, ще трябва да споделя всеки ден в мрежата впечатленията си от обстановката в Hotel Finn.

 

Сънливият блогър ще трябва да преспи във всяка от 35-те стаи на хотела това лято. Според управата щастливецът ще си изкара един прекрасен и безгрижен месец "в най-хубавото възможно място на Хелзинки през топлите дни".

 

Хотелът е разположен на последните етажи на историческа сграда във финландската столица. Той е в близост до гарата и до голям брой туристически атракции, като паркове, театри и ресторанти, уточнява БТА.

 

Hotel Finn е рекламиран като "най-евтин и качествен" в скъпия град Хелзинки, като една нощувка в него струва между 66 и 130 британски лири през туристическия сезон. На "тестващия поспаланко" обаче престоят ще му излезе безплатно. Като ръководството специално изтъква, че за британските кандидати ще се сервира безплатен чай от рецепцията.