"Студентски град" остава без вода в сряда

Както и село Мало Бучино и кварталите "Грандоман" и "Михайлово"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. Заради реконструкция на уличен водопровод по ул. "Акад. Ст. Младенов" квартал "Студентски град", на 3 април се налага спиране на водата от 10:00 до 22:00 часа на живеещи в : бл. 30, бл. 31, бл. 32.

Дружеството ще осигури водоснабдяване с водоноска, разположена пред сградата на "Български пощи", ако ремонтът продължи повече от 12 часа. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

В сряда, заради подмяна на спирателен кран в село Мало Бучино, водата ще бъде спряна от 10:00 до 22:00 часа на живеещите във вилна зона "Градоман", квартал "Градоман"; квартал "Михайлово"; вилна зона "Мало Бучино". Ако ремонтът продължи повече от 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоснабдяване с водоноски на площада на кварталите "Градоман" и  "Михайлово", както и на площада пред кметството на село Мало Бучино.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефон 0700 12121, който е на "Софийска вода" или на интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg). Там клиентите могат да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.