Гнусна шега: Страница във фейсбук обявява хора за изчезнали

Крими

01-04-2013, 15:44

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Несебърското Барби реди рими във фейса

Администраторите най-вероятно копират снимки от профили на хора в мрежата, изправят близките им на нокти

Страница във фейсбук буквално изправи на нокти хората в социалната мрежа с нелепа първоаприлска шега. За това сигнализираха читатели на Burgasutre.

В капана на тази зловеща лъжа се хваща бургазлийката Доменика Димитрова. Влизайки в профила си днес тя вижда съобщение, което гласи, че племенницата й е изчезнала и в момента се издирва. "Бяха поставили снимка на Габи с телефонния й номер.

Започнах да звъня, но не я открих. Обадих се на дъщеря ми, която също започна да я търси", разказва жената. Под снимката на момиче пишело, че е видяна последно на 31 март, била облечена с черна тениска и се издирва. 

Администраторите най-вероятно са копирали снимка от профила на младо момиче в мрежата.

Жената продължава да звъни докато най-накрая се свързва с племенницата си. Така разбира, че е станала жертва на нелепа първоаприлска шега.

"Страницата PASSION си позволи да си направи гавра и да пусне снимката на детето ми, на която беше написано че е изчезнала и видяна последно на 31.03.2013. Няма по голяма гавра! Хора, не използвайте тази страница!", призовава Доменика и пита имат ли място подобни публикации в социалната мрежа и кой упражнява контрол върху тях.

Бърза проверка във въпросната страница показва куп нецензурни снимки на млади момичета с вид на подрастващи в еротични пози.