Кристовао Рамос на нож с Илиан Илиев

Спорт

02-04-2013, 09:46

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Юношата на Порто бойкотира треньора си

Все повече хора в Левски подозират, че Кристовао Рамос бойкотира Илиан Илиев. Всички от щаба на сините са останали крайно изненадани от апатичното включване на португалеца в двубоя с Черно море, съобщи Sportline.bg.

Той се появи в игра на почивката, но нямаше правилно отиграване, да не говорим за пробив по фланга или центриране в наказателното поле.

Според запознати със случващото се на "Герена", поведението на ибериеца е странно, имайки предвид, че той е един от най-класните футболисти в отбора. Припомняме ви, че CR16 беше с последно предупреждение за изгонване след безличните му изяви при срамното домакинско нулево равенство със слабака Монтана.

Интересното е, че  Рамос се опитва да привлече на своя страна и сънародника си Нуно Пинто. Левият бек също играе странно слабо напоследък и затова седна на резерната скамейка за срещата с моряците на "Тича".

Третият португалец в клуба - Жоао Силва пък така и не може да се адаптира към родната действителност и да разкрие качествата си. Затова в Левски са вдигнали мерника на тримата и обмислят да ги изгонят след края на сезона.

От стадион "Георги Аспарухов" изтече информация, че през лятото сините ще търсят начини да се разделят с тях. Ще им се търсят нови отбори.

Още спортни новини четете в SPORTLINE.BG