Огромният бюст спъна Андреа в танците

Пловдив Лайф

02-04-2013, 11:59

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Фурията дебютира с горещо пасо добле в "Денсинг старс"

С горещо пасо добле Андреа дебютира в "Денсинг старс". След тежка едноседмична тренировка в Берлин, където в момента живее Андреа с любимия си Кубрат Пулев, тя получи заслужено четири шестици от строгото жури. Леко разочарование се четеше в погледа на блондинката след оценяването. Партньорът й в танците – Живко, обаче я успокои с думите, че като за първи танц оценките са много добри.

Очакванията на зрителите са, че Андреа ще се изложи както направи в същия формат в чужбина преди време. Тогава певицата се появи с музикалния си партньор Кости и не успя да покаже завидни танцови умения.

Представянето й снощи бе в пъти по-добро от последния й опит в тази област. Русокоска е твърдо решена да докаже на зрителите, че може да танцува и е готова на всичко за победата.

Голям проблем се оказа бюста на фолкаджийката. За направата на една от поддръжките в пасо доблето Андреа трябваше с отскок от земята да попадне в обятията на партньора си Живко. По време на тренировките всички "удари" в тялото на танцьора причиняваха болка в огромните гърди на певицата. Това я накара за първи път да съжали за размера им от близо 100 см.

Кубрат Пулев бе плътно до своята половинка по време на тренировките й. Той ревниво наблюдаваше всяко движение на любимата си и изпращаше заплашителни погледи към танцовия й партньор. Шампиона очевидно ревнува красавицата, а това леко уплаши Живко, който пък си пожела да "оцелее" до края на формата.

Ще подкрепят ли зрителите Андреа и Живко с гласовете си и дали това няма да първия им и последен танц, ще разберем в лайфа в четвъртък.