Кокала пред SL: Ще бия ЦСКА с късмет

Спорт

02-04-2013, 14:15

Автор:

Тодор Петров

Всичко от Автора

Велев се кълне, че Локо (Сф) няма да изпадне

Треньорът на Локомотив (Сф) Емил Велев се закани на ЦСКА преди утрешния 1/4-финален реванш за Купата на България. Пред Sportline.bg Кокала заяви, че винаги иска да бие ЦСКА и с малко късмет това може да се случи утре.

"Не можахме да си вкараме гол в първия мач в Своге. Сега вече трябва да има някаква развръзка. Силно се надявам изходът от срещата да е в наша полза. Тежко ще е, защото това е гостуване на Армията. ЦСКА винаги играе силно пред своите фенове, а и в момента отборът е в подем. Футболистите им ще са силно мотивирани, защото купата е основната цел на ЦСКА този сезон. Аз обаче винаги искам да бия ЦСКА, откакто се помня. Утрешният мач с 3 знака, но при малко късмет можем да го спечелим" - коментира Кокала пред Sportline.bg.

Велев допълни, че няма да може да разчита единствено на Кристиан Добрев, който бе изгонен в мача с Лудогорец в неделя. Треньорът на "железничарите" отново коментира и срещата с разградчани, която предизвика много полемики.

"През паузата се готвихме усилено за този мач и накрая дойде един съдия, който ни остави 70 минути с човек по-малко. Щеше да е чудо да не загубим срещата. Беше ни много трудно, съдията предреши изхода от срещата. Въпреки това, не мисля че умишлено се бута Лудогорец към титлата. Не трябва всички да се оглеждат само в тях" - заяви Велев.

Треньорът на Локо е сигурен, че столичани няма да изпаднат от "А" група - "Не си го и помислям. Винаги съм оптимист. Програмата ни не е никак лека, защото гостуване на преките конкуренти за оставане. Вече изпадат 4 отбора и е още по-тежко, но ние няма да сме сред тях."