Жестока битка за "Мис Пловдив"

Пловдив Лайф

02-04-2013, 20:44

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

15 красавици ще дефилират в ... народни носии

Вече са ясни финалистките, които ще се борят за престижната титла „Мис Пловдив 2013”. Тази година темата на конкурса е „Българката и традицията”, затова в първи кръг момичетата ще се представят в традиционни народни носии. Във втори тур красавиците ще дефилират по бански, а  в трети – последен, по официално облекло. За настроението на гостите пък ще се погрижи формация “Етноритъм”.

Всички красавици са на възраст от 16 до 23 години. Повечето от тях учат в елитни гимназии, а тези, които вече са студентки, освен че продължават образованието си, вече работят и се развиват в желаната от тях област.

16-годишната Милиана Танчева е от Карлово и носи титлите “Мис Роза” и “Мис Розова долина”, а сега влиза в надпреварата за “Мис Пловдив”. Спаска Наскова е от Пещера и владее перфектно гръцки език, защото допреди две години е живяла в южната ни съседка. Стефани Коцева е възпитаник на професионалната гимназия по банково дело в Пазарджик и говори англиийски език. Лили Шилева е висока 173 см и е ученичка в Английската гимназия в Пловдив. Таня Караколева пък учи в eзиковата в Пазарджик – английски и френски. Севда Мехмедали, Емине Мехмедали, Мария Сълчева, Цветелина Паунова, Лучия Керемидова и още пет други девойки отиват на финал. Общо 15 млади красавици ще се борят за тазгодишната корона на “Мис Пловдив”. Момичетата са истински чаровници и умници и битката за титлата се очертава да е жестока.

Дългоочакваното събитие ще се проведе на 18 април от 20.00 ч. в хотел „Санкт Петербург”.