Виж кой обра наградите на "Включи града"

И тази година посетителите събираха печати от посетените атракции

Четирима щастливци получиха награди от арт фестивала "Включи града", който се проведе в края на миналия месец в Морската градина.

"Мануела Касърова, Стилиан Касъров, Тодор Чорио и Камелия Проданова са най-верни фенове с най-голям брой посетени събития в рамките на второто издание на феста. С 47 печата предадоха книжките си Камелия Проданова и Мануела Касърова. В тяхно присъствие чрез жребий ще се определи, коя от тях ще вземе голямата награда – водолазен курс, осигурен от водолазно училище "Синхрон", обявиха организаторите.

Така едно от момичетата ще има възможността да се потопи в тайнствените дебри на черноморското дъно. С почти същия брой печати завършиха и момчетата, които се състезаваха за голямата награда. За активността и четиримата заслужиха билети тазгодишното издание на Пясъчния фестивал, който започва в началото на юли.

Както Burgasutre пръви писа  негова тема ще бъде "Алея на славата". Освен това всеки от верните фенове на феста ще получи сертификати, тениски и сувенири от община Бургас.