Зрителите: Жени е къртицата

След нея с най-висок резултат се кипри Азис

Вчерашния почти 4 часов лайф на "Къртицата" по ТВ7 даде на зрителите да разберат, че нищо не е така както изглежда в предаването.

Оказа се, че рапарът 100 кила е със статут на спецгост и не е къртицата, това бе обявено най-официално от водещите и продуценти Иван и Андрей.

Гости в студиото бяха Катето Евро, Марта Вачкова, Ваня Щерева, Август Попов, Малина и Евгени Минчев, гръмко наричан лорд.

Според гостите евентуалните заподозрени като къртици са: Дидо, Азис и Мишо.

Катето Евро като истинска приятелка започна съмненията си от Азис и до края изреди 6 от участниците. За известните участници тя сподели: "те са фръцльовци, Азис е къртицата..."

Според Марта Вачкова: "Азис е много хитър, огромен манипулатор, той може да е къртицата".

Ваня Щерева е на мнение, че той не би се съгласил да играе ако не е Къртицата, "защото обича да е най... и център на вниманието..."

Малина до последно отричаше той да е подмолния кадър на продуцентите.

Мненията на участниците се различават, според Гибона къртицата е Мишо, според Мишо това са Тони, Киро или Гибона, според Киро – Меги, Тони и Мишо са саботьорите.

В крайна сметка зрителите гласуваха най-много за Евгения Калканджиева и тя стана първата официално заподозряна с над 21%, след нея се кипри Азис и накрая Велислава. Склададжийката без малко да се разплаче при новината, че зрителите я смятат за подмолна.

В четвъртък имат право на своя глас и групата в базата. Те нямат право да номинират бившата мис България и 100 кила.