Добро утро в сряда!

Мисия Пловдив

03-04-2013, 06:45

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Четири дни ще се лее вино на „Винария 2013“

Срядата идва с облачно време, а следобед ще имаме нужда от чадър – очакват се валежи, предупреждават метеоролозите. Дъждът ще вали над Горно Тракийската низина и Родопите до полунощ срещу четвъртък. Ако пътувате, имайте го предвид. За Пловдив минималните температури ще бъдат около 8 градуса, а максималните до 17 градуса.

Няколко срещи и пресконференции ще бележат деня. В БТА от 10 часа брифинг ще имат партиите ЛИДЕР и НИЕ. Ще бъдат представени водачите на листите за 16 и 17 МИР – Пловдив-град и Пловдив-област – Славчо Атанасов и Владимир Маринов.

От 11,00 часа в Детския център, намиращ се в комплекс „Младост“ на ул. „Радко Димитриев“ 33 ще се състои пресконференция на ръководството на центъра с участието на специалисти и родители на деца с увреждания.

Международна изложба за лозарство и винарство „Винария 2013“ започва в Пловдивския панаир от 3 до 6 април. По този повод пресконференцията ще е от 10, 30 часа в зала „Пресклуб“, а официалното откриване ще е час по-късно в палата 11. Изложбата ще открие заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров.

Кинематограф LIVE слага началото на един топъл, пролетен, зареждащ и пълен с българско кино месец. Всяка сряда от 19ч в клуб Петното на Роршах ще гледаме по един филм. За начало организаторите са избрали българска лента, но снимана в субсахарна Еритрея, Африка. Това е място , за което малцина знаят подробности, а още по-малко са тези били там. Филмът ще ни разкрие свят, напълно различен от този, който познаваме, свят, в който през 2013г парите, които ни служат за разменна единица, не само нямат никаква стойност, те просто не съществуват.