Тя и той според зодията

Пловдив Лайф

03-04-2013, 12:05

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Звездите сочат какви сме в любовта

Жената Дева – привлекателна и чаровна, но твърде взискателна към партньора си. Често желае да доминира и да се задоволяват всичките и претенции. Когато влиза в спор, отстоява своята позиция и не се предава лесно. Често и се налага да се колебае в своя избор на партньор и в повечето случаи не е сигурна това ли е подходящият за нея мъж, което понякога я кара да търси и други варианти. Не е изключено представителки на тази зодия накрая да останат сами, заради прекаленото вторачване в обикновени и несъществени неща, заради постоянното си недоволство от партньора.

Мъжът Дева – много добре осъзнава какво иска и какво му трябва, добре си прави сметката и затова съсредоточено и в същото време доста предпазливо предварително проучва качествата на жената, преди да направи своя избор. Ключова дума на мъжът дева е съвършенство, търси жена, която е интелигентна, забавна, умее да прикрива емоциите си, по възможност да поддържа ред и чистота.

Жената Везни – тя е чаровна, обича да флиртуват с нея, има големи изисквания и очаквания и трябва да е напълно уверена, преди да вземе решение, обича комфорта и удобството, приема и се радва на комплименти, не отказва подаръците.

Мъжът Везни – любвеобилен, не пести комплименти и ласки, стреми се да е на ниво, но не винаги е верен на партньорката си, подтикван от чувството да раздава любов на повече места. Ключовата дума на мъжът везни е красота, търси жена с хубаво излъчване, добър вкус, романтична и по възможност чистотна, защото той обича реда и чистотата.

Жената Скорпион – тя е сериозна, ако се захване с някой то е защото му вярва, тя е страстна и обича самостоятелни и силни мъже, на които да се опре. Предпочита да докарва нещата докрай, а не на половина, затова партньорът трябва да е равностоен и да знае какво иска. Обича секса, но го прави с подходящ за нея човек.

Мъжът Скорпион – той е умел прелъстител на женските сърца, впуска се в любовни приключения и се справя добре с нежния пол. Харесва му да е заобиколен от жени, които да задоволяват неговите потребности. Ключовата дума на мъжа скорпион е магнетизъм, търси страстна жена, която да го омае и да събуди неговото любопитство.

Жената Стрелец -  тя е суетна и флиртува при всеки удобен случай. Търси интересни и нови неща, винаги гледа напред. И все пак всичко, което иска, е да усети топлина и спокойствие, обича пълноценното общуване, не се примирява лесно и ако партньорът и не отговаря на нейните изисквания лесно ще го замени с друг. По природа е искрена, весела, забавна, емоционална и жизнерадостна.

Мъжът Стрелец – той е чаровен, води разговор непринудено и с лекота, умее да предава своя ентусиазъм на околните. Оглежда жените, които се изпречат пред погледа и му се иска да притежава голяма част от тях. Ключовата дума на мъжът стрелец е свобода, търси жена, която е уверена в себе си, знае какво иска и зачита свободата на другия също, като него, това не значи, че няма да ви обича и цени истински, просто му се доверете и не го лепете за себе си.

Жената Козирог – изглежда недостъпна и срамежлива, но в действителност е топла и сърдечна, може да ви обгърне със силни чувства, способна е да се примирява и да търпи да я ръководят, умее да е послушна и да изпълнява чужди изисквания, като понякога пренебрегва своите лични интереси.

Мъжът Козирог – той е много жизнен, трудно се задоволява, докато не постигне своето, стреми се да е на неговото, понякога проявява гордост и високомерие. Ключовата дума на мъжа козирог е добросъвестност, търси жена с амбиции и добро обществено положение, която да му се възхищава и да се гордее с него.

Жената Водолей –  държи на приятелството, ако искате да се доближите до тази жена първо трябва да и станете приятел. Често пъти непредсказуеми, но интересни и приятни партньорки, които са свободни по душа, не се вкопчват в човека до себе си и не ревнуват без повод. Тя е весела и забавна, доволна е когато може да угоди на партньора си.

Мъжът Водолей – търси истинска и сериозна връзка, всеотдаен в любовта и отношенията с нежния пол. Ключовата дума на мъжа водолей е приятелство, търси жена , която да го очарова със своя интелект, на която да има пълно доверие и да чувства, като най-близък приятел и човек. Иска жена с която спокойно ще продължи по пътя на съдбата.

Жената Риби – склонни са да съчувстват и да преживяват чуждите проблеми, вярват в магиите и предсказанията, често са тайнствени и непредсказуеми. Стремят се да помагат, да бъдат полезни, това ги кара да се чувстват пълноценни. Впускат се в любовни игри с подходящ партньор.

Мъжът Риби – склонен е към дълги връзки, често обаче се впуска в тайни и забранени любовни приключения. Стреми се жената с него да се чувства добре, умее да прави романтични жестове. Ключовата дума на мъжа риба е загадъчност, търси чувствителна жена, вярваща в мечтите и способна да отговаря на романтичните му фантазии.

Източник nestandartnoto.com