Черноморец пробва новите срещу Мастер

Спорт

03-04-2013, 13:39

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Двубоят на акулите с Монтана в събота ще започне в 19.00 часа на стадион Лазур

Днес от 11 часа на Кампуса край Сарафово се проведе учебна игра между отборите на Мастер и Черноморец. Целта на двубоя бе да се видят в реална обстановка двамата африканци, които карат проби в Черноморец. Според вътрешна информация, новите не хванали особено окото на опитния специалист Димитър Димитров, но той решил да ги види и в действие, за да добие окончателна представа за качествата им.

Другата цел на контролата е била да се разиграят различни тактически варианти за мача в събота с Монтана. Както е ясно от отбора ще отсъства капитанът Траян Дянков поради наказание, Тихомир Трифонов също е под въпрос поради разтежение, а със сигурност отпада и третият стълб в отбраната на отбора Фо Поре. Проблемите с контузията на неговия заместник - младокът Крум Стоянов, вече отшумяват и той се очаква да бъде на линия за домакинството, което трябва да бъде спечелено на всяка цена.

В същото време от БФС се съобразиха с желанието на Черноморец и промениха началният час на мача с Монтана в събота. Двубоят ще започне с два часа по-късно  - от 19.00 часа на стадион Лазур.