Славистите го отнесоха и от Вуцов: Безумци

Спорт

03-04-2013, 19:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Катастрофа! Искам да слезем на земята!, изригна треньорът

Наставникът на Славия Велислав Вуцов нападна остро футболистите си, които загубиха с много слаба игра от Миньор в реванша за Купата, но се класираха след 5:2 в първия мач, предаде.

"Катастрофа! Мач, в който само 3-4-ма души се стараха да изпълняват своите задължения. Телом бяха тук, духом бяха другаде. Ншма да им се размине. Една аларма, втора аларма, почнахме да се оправдаваме. На 7-8 човека им казах да си легнат и да ми кажат какво мислят за себе си и за развитието на отбора", изригна треньорът на "белите" в края на мача.

Вуцов анализира и играта на Славия: "Всеки компонент в играта ни беше катастрофален. Груби грешки в защита, в средата на терена – нямахме среда на терена, чак в края се видя, че имаме халф. В атака безидейност, хаос, неорганизираност. На записа ще намеря поне 20-30 безумни грешки, за които и играчите нямат обяснение. Едно е грешки, друго е безумия. Не го приемам", отсече той.

Запитан дали има предпочитан съперник за полуфинала, Вуцов отговори: "Имам претенции моят отбор да слезе на земята. Много ги похвалихме играчите - и аз, и вие, медиите. Тежък разговор ни чака утре или другиден".