По традиция ПОТВ "Тракия" отбеляза рождения си ден в "Лайпциг"

Пловдив Лайф

04-04-2013, 12:20

Снимка:

ПОТВ

Автор:

ПОТВ

Всичко от Автора

Обичаната от пловдивчани телевизия е с 15-годишна история

На 1 април  ПОТВ "Тракия" порасна с още една година и навърши 15 г. По традиция  партито се проведе в ресторанта на хотел "Лайпциг".

Поздравителен адрес поднесе председателят на Общинския съвет арх. Илко Николов. "За тези 15 години Вие и журналистическият екип на телевизията участвахте и продължавате да имате активна роля в изграждането на работещ диалог между гражданите и институциите в Пловдив. Въпреки превратностите на времето, които оставиха своя отпечатък и в медийния бранш, Вие успявате да запазите своята идентичност на стожер на свободата на словото" – каза в приветствието си арх. Николов.

Домакините от хотел "Лайпциг" се бяха погрижили за безупречното протичане на мероприятието. Специалното меню беше подбрано от шеф готвач Ники Антонов. Приятната обстановка в ресторанта и изпълненията на DJ maXstyleduo допринесоха за доброто настроение.

Обичаната от пловдивчани телевизия е с 15-годишна история и е една от малкото български  медии, която не е променила през този период формата си и работи в услуга на гражданите. Политиката на телевизията е либерална, защитават се гражданските права, етническата толерантност, зрителите се въвличат ежедневно в дебати, но не се спекулира с национализъм и популизъм.

И на своята 15-та годишнина отново можем да кажем: "Всичко тръгва от Пловдив!".