Нови проблеми пред акулите преди Монтана

Спорт

04-04-2013, 14:53

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В Черноморец са оптимисти, че в събота отборът ще извоюва първа победа за полусезона

Капитанът на младежкия национален отбор Георги Терзиев ще пропусне двубоя с Монтана. Това стана ясно днес, след като се разбра, че един от най-големите таланти на отбора няма да може да се възстанови от травмата която го мъчи в последните няколко дни. Така освен Траян Дянков , Тихомир Трифонов, Жереми Фо-Поре и Терзиев отпада от защитната формация на Черноморец за мача в събота.

При това положение на наставника Димитър Димитров ще се наложи да преквалифицира определени футболисти, които да заместят липсващият почти изцяло титулярен защитен вал на акулите. Най-вероятно Тодор Паланков и Яни Пехливанов ще застанат в отбрана, а за техните места в полузащитната формация на отбора ще се търсят други решения. Младокът Крум Стоянов се завръща, което е добрата новина за Херо, а Исуф Уатара навлиза в познатата си форма от есента. В атака обаче ще липсва Гаел, който също има проблеми с контузия.

Въпреки многото отсъстващи титуляри, Херо ще да де възможност за изява на младите футболисти в отбора като Станислав Дрянов и Милчо Ангелов, които в няколко мача показаха, че именно на тях трябва да се разчита в бъдеще. 

В Черноморец са оптимисти, че в събота отборът ще извоюва първа победа за полусезона.