Регистрират Бойко днес

Мисия Пловдив

04-04-2013, 15:18

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Десислава Стаменова

Всичко от Автора

Вежди срещу Данаилов – културен сблъсък в Пловдив

Листата с кандидат-депутатите на ГЕРБ в Пловдив ще бъде регистрирана до края на деня, каза шефът на партията в града Иван Тотев. Тази сутрин са пристигнали необходимите за това документи на Борисов и Вежди Рашидов.

Очертава се истински културен сблъсък. Двама от кандидатите за народни представители /Вежди Рашидов/ГЕРБ/ и Стефан Данаилов /БСП/б.р./ са много свързани с темата култура и не можем да останем безучастни. В кампанията ще покажем целия блясък на града, днес започваме и реконструкцията на Драматичния театър, обяви кметът.

С Данаилов сме водили битка. Знаем, че е интелигентен и уважаван мъж. Ще запазим добрия тон и посланията ни ще бъдат позитивни, коментира Тотев.

След водача на листата на ГЕРБ – Бойко Борисов, се нарежда Менда Стоянова, следвана от бившия културен министър. Четвърти - Димитър Лазаров. Под него още двама били депутати – Стефан Дедев и Антоний Йорданов.

На 7-мо място в листата е шефът на Областно пътно управление Атанас Ташков, следван от директор Правно-нормативно обслужване в общината Илиан Иванов.

9-ият кандидат-депутат е Валентин Василев – директор ВиК Пловдив, 10-ти Стефан Шилев, който е главният общински еколог.  

В листата на ГЕРБ ще има 22 имена. Тя е една от най-силните у нас, хората са свързани с града, коментира Тотев. Амбицията на партията е минимум 6 депутати. Толкова влязоха и в Парламента през 2009 година.

Официалният старт на кампанията на партията ще бъде даден на 12 април на Античния театър.