Мултимилионер търси съпруга по обява

Пловдив Лайф

04-04-2013, 19:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

"Той е страхотен - искате ли да се омъжите за него", гласи атрактивната реклама

"Той е страхотен - искате ли да се омъжите за него?". Това уникално заглавие привлича погледите на хиляди самотни индийки от близо седмица насам.

69-годишен мултимилионер похарчи 22 000 долара за реклама в брачната секция на вестник The Times of India, търсейки си съпруга.

Преди три години Диншах Вимадалал останал вдовец, след като съпругата му загинала в автомобилна катастрофа. Многократно опитвал да открие любовта отново, но напразно.

В уникалната обява, разпростряла се на цяла вестинкарска страница, самотният богаташ обяснява какво точни търси у бъдещата си жена.  

"Трябва да говорите английски и да сте завършили основно образование. Не ми пука колко пари имате или нямате. Трябва да имате тръпка към приключения и желание да живеете вълнуващ живот. Не трябва да сте над 40 годишна възраст. Трябва да сте слаба. И моля ви - не трябва да сте вегетарианка. Ако сте разведена, това няма значение, но определено не трябва да имате деца. Аз съм много по-възрастен от 40 г., но съм млад по душа, много активен физически и всяка жена по-възрастна от 40 г. трудно ще издържа на моя активен начин на живот," пише той.

Вимадалал се завръща в родния си Мумбай, за да си търси жена, след като пробва най-различни кандидатки в Мексико, САЩ и в интернет. По неговите думи обаче попада само на "идиотки".

От неделя, когато рекламата му излиза във вестника, мултимилионерът е интервюирал 20 потенциални булки. Нито една от тях не се е оказала подходяща.

"Няма да си тръгна, докато не си намеря съпруга. Като цяло ми липса това да имам партньор в живота" , категоричен е Видамалал пред Mumbai Mirror, пише Profit.bg.