Михаил отпадна, но той не е къртицата

Булевард

05-04-2013, 08:43

Снимка:

ТВ7

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Първата жертва на шоуто вече е факт

В церемонията по избиране на главен заподозрян в "Къртицата" по ТВ7 всеки член на групата трябваше да забие копието си в краката на този, който смята за саботьора.

Шест копия получи Мишо, заподозряха го в подривна дейност Тодор, Велислава, Марияна, Марина и Гибона. Миглена също заби копие пред Мишо макар, че подозира Жени, но не може да я номинира, тъй като тя вече е заподозряна от зрителите.

Така с най-много копия моделът се изправи на двубой срещу модната шефка Калканджиева.

Рут, Азис, Любо и Тони получиха по две копия. Като Емануела и Килата забиха Рут, Николета и Икебаната – Азис, Мишо и Любо – Тони, а Киро и Кристина – Любо.

Объркващо, нали.

С по едно копие се отърваха Велислава, Николета, Миглена, Икебаната, Марияна.

Жени стратегически заби там, където най-малко очаква да бъде къртицата – Велислава.

Азис заби Николета, тя използвала външния си вид, за да манипулира, а Николета му го върна. Според всички двамата играят истински водевил и то доста прозрачен.

Рут посочи Миглена за предател, а Деян Донков избра за своя жертва Марияна.

Извън подозрения останаха само Емануела, Кристина и Деян Донков, който закъсня за церемонията и може би това му спести някое и друго копие.

На финала стана ясно, че един срещу друг ще се изправят Жени, заподозряна от зрителите и Мишо, който обра копията на състезателите в играта.

Двамата се подложиха на финален тест. В него те отговаряха на въпроси свързани с къртицата в групата, но без да се виждат или чуват отговорите им. От десетте въпроса и двамата отговориха правилно на шест, при това положение отпада по-бавния и това се оказа Михаил Кирков.

Преди да напусне играта, той трябваше честно да отговори той ли е къртицата и отговорът беше – не.

Така къртицата успя да изхвърли един от конкурентите си и да заблуди групата, оставайки скрит сред техните редици.

Според Мартин Карбовски, който коментираше в студиото заедно с Ваня Щерева, Катерина Евро, Витомир Саръиванов и кака Лара, къртицата е гей, телевизионера не спря да повтаря това и мед му капеше от устата.