Куку и Пипе по американски! (СНИМКИ)

Свят

05-04-2013, 11:31

Снимка:

xposure

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Жена се трансформира като куклата Оръфана Ан, мъжа й луднал по рецепти

Много хора имат своите малки мании. Някои събират пощенски марки, други - картички, лелки гледат по 20 котки, футболисти стъпват на терена винаги първо с десния крак.

Робин Амато има своето необичайно пристрастяване - тя обожава куклата Оръфаната Ан дотолкова, че се е превърнала в нея.

Въпреки че е обградена с повече от 3 000 Оръфани Анита, Робин не може да спре желанието си да има още и още. Тя никога не е имала куклата като дете, а е започнала необикновената си колекция, когато е била на 40. Днес 58-годишната жена дори участва в сериала "Госпожа Лудо Пристрастяване" и признава, че куклите за заели буквално всеки ъгъл от къщата й.

Робин е похарчила повече от $20 000 за кукли и всякакви "Оръфаната Ан" предмети - буркани за сладко, дрехи, перуки, аксесоари.

Тя дори се облича като Оръфната Ан, води куклите на разходка и прави чаени партита в специално отредена за това стая. "Всяка сутрин имам ритуал: влизам в стаята и си говоря с Оръфаните Ан. Не може да прегърнеш Барби, а тях можеш", споделя Робин.

Интересно, но Робин Амато не се смята за пристрастена и не се притеснява от "хобито" си. Съпругът й не е на по-добро дередже, тъй като неговата мания пък е да колекционира рецепти. Той дори се е съгласил след смъртта си да бъде кремиран, за да може половинката му да натъпче прахта в една от куклите си.

Синът й Патрик обаче не е толкова благосклонен. "Исках брат или сестра, но всичко, което получих, бяха още кукли", недоволства той.

"Семейството ми премина през много препятствия", споделя Робин Амато в сайта си Raggedy Ann Collectors и благодари на "оръфаните приятели", които са й помогнали.