Милионерът Тони Кучио за "Цветът на парите"

Портфейл

05-04-2013, 11:23

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Поводът да дойде отново у нас е годишният семинар на Cuccio Bulgaria

На 6 април в хотел в София ще се състои годишният професионален семинар за маникюристи на Cuccio Bulgaria на тема „Цветът на парите. Как да утроите вашия приход“.

Специални гости и лектори на събитието ще бъдат основателят, президент и изпълнителен директор на компаниите Cuccio и Star Nail International - Тони Кучио, Стюърт Дикинсън, изпълнителен директор на Cuccio за Европа и Илейн Уотсън, вицепрезидент „Маркетинг и продажби” и директор „Международни обучения” в Cuccio.

Темите на семинара обхващат както последните тенденции в бранша като продукти и услуги, така и представяне на последните техники на работа. Предвидена е и презентация за подобряване на презентационните и търговски умения професионалистите.

Лекторите ще дадат много примери от световната практика и съвети как да се приложат на българския пазар.

За първи път у нас ще се представи най-новата билкова детоксикираща процедура DETOXSOAK, която е напълно неинвазивна и единствена по рода си.

Самият Тони Кучио ще говори по темата „Как да сме успешни и да разрастваме бизнеса си. Съветите на един милионер“, което се очертава като едно от най-интересните представяния на семинара. Събитието ще завърши с презентацията „Как да използваме социалните мрежи в бизнеса“, съобразена с бюти сектора и българските специфики и с томбола с много награди за присъствалите на семинара.