Красота и страст през уикенда

Хороскоп

05-04-2013, 19:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Здраве от Луната - Екадаши календар 2013

Слънце в Овен, Луна във Водолей-Риби


Почивните дни ще преминат спокойно, приятно и неангажиращо.
В събота през деня, все още ще се наслаждаваме на активен информационен обмен, срещи с приятели и запознанства с хора, с които ни свързват общи идеи и интереси. Свежи идеи продължават да се носят по въздуха, затова не се колебайте да ги използвате. Обмисляте и обсъждайте с когото е необходимо проманата в плановете и намеренията, които те налагат, както и възможността да ги нагодите към нуждите си. Бъдете отворени, мечтайте и планирате-всичко което направите сами за да подкрепите емоционалния подем, към който ни тласкат звездите ще ви носи радост и обещание за бъдещи успехи.

Прехода на Луната в дълбоките психологични води на знака Риби, в събота вечерта, вероятно ще накара мнозина да се оттеглят от активно взаимодействие с външния свят. Добро решение, освен в случаите, които ни предоставят възможност да се потопим в блаженството на музиката, танца и визуалните изкуства, които ще бъдат истински пир за душата. Разбира се такъв можете да си устроите и у дома в съвсем тесен, интимен кръг. Особено в прегръдките на любимия човек. Съединението на Марс и Венера продължава да подхранва близостта на влюбените и ярката изява на чувствата им един към друг. То ще добавя красота,страст и силно влечение към интимни преживявания в ежедневието и настроението на всички ни. Пролетта през тази година, наистина ни подарява ярки и бурни любовни преживявания.

Неделя се очертава като спокоен и приятен ден, стига да не се поддадете на спомени за отминали поражения и нанесени обиди. Конфликтите, които те ще пораждат в душата ви, както и с обкръжението, този път могат за дълго да се настанят във вашата ментална и физическа реалност. Затова пък Лунната фаза ни обещава лесно и безболезнено освобождаване от спомена за всички травмиращи преживявания, така че -възползвайте се. В средата на следващата седмица настъпва Новолунието и не си струва да пренасяте тежестта на минали огорчения в новия жизнен цикъл.

Здраве, хранене и красота
Посещението в СПА център, плуването и водните процедури от всякакъв характер ще бъдат източник на здраве за тялото и духа, особено в неделя. Въобще колкото по-тясно съприкосновение с водата имаме, толкова повече негативна енергия ще можем да освободим.
В събота е Екадаши. Почивният ден ни дава пълноценни възможности да се възползваме от интензивната пречистваща енергия на този ден.