Легенда на нафтата голмайстор на Морската лига

Спорт

05-04-2013, 13:41

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Тази неделя предстоят нови интересни двубои , които започват в 10 часа на спортен комплекс Каменица Арена.

Станимир Димитров оглави класирането при голмайсторите в Неделната морска лига. Бившият универсален играч на Нефтохимик, който играе за отбора на Незабравка  има в актива си 42 гола и изпревари с едно попадение досегашния лидер Васил Даменлиев от СК Слънчев бряг. Неговия отбор обаче е с мач по-малко тъй като отложи двубоя си с В и К Бургас. Дотогава лидер остава Димитров, който се е зарекъл да опита да спечели голмайсторския приз в аматьорското първенство. Трети в подреждането е Милен Стойков от Елеганс.

След изиграването на двубоите от 16-тия кръг в лигата не настъпиха сериозни размествания в челото. Води Слънчев бряг с 43 точки, но плътно го следват Канариос с 41 и Лазур с 40 точки. Отборът на Лазур обаче е с мач по малко и при победа в отложената среща може да се изравни с временния лидер. Следват отборите на Ливърпул и WORDS, съответно с 39 и 37 точки, а шестото място е за отбора на Интерпласт с 35 пункта.

Тази неделя предстоят нови интересни двубои , които противопоставят челниците Ливърпул – Лазур и Канариос – В и К Бургас. Мачовете започват от 10 часа на спортен комплекс Каменица Арена.